Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Evenemang

Vi har en rad evenemang planerade för året! Ta gärna med dig en vän eller två, ju fler desto roligare! Är du sugen på att bli medlem så kan vi ordna det på plats. Varmt välkomna!

Bli aktiv!

Vi behöver alltid bli fler som kämpar för djurens rättigheter. Att vara aktiv kan innebära många saker. Ingenting är för stort eller smått.

Att kämpa för djurrätt kan vara att skriva insändare, ordna matmässa, bjuda grannen på vegantårta, dela ut informationsfoldrar i brevlådor, diskutera i en studiecirkel, layouta affischer, ordna spelningar, låna ut sin bil, demonstrera, mejla politiker… Har du frågor eller funderingar, hör av dig till oss på umea@djurensratt.se.

Ett ypperligt tillfälle att lära känna oss är att komma på våra månadsträffar!

Månadsträffar

Vi har regelbundna träffar för medlemmar och andra nyfikna varje månad. Du behöver inte vara medlem för att delta. Träffarna äger rum på Västra Norrlandsgatan 11B om inte annat anges. Notera att entrén ligger på innergården, se fotografierna på “Hitta oss”-fliken.

Vi försöker lägga träffarna den 18:e varje månad kl 18 så att det ska vara lätt att komma ihåg. Det blir inte alltid så, till exempel om den 18:e är en fredag eller lördag. Då förskjuts träffen framåt eller bakåt. Det är dock alltid schemalagt och publicerat på Facebook.