Hoppa till huvudinnehåll
<<< Djurens Rätt

Startträff bokcirkel – Melanie Joy

Den 7 mars kl. 18:30, Västra Norrlandsgatan 11 D

Du missar väl inte vår bokcirkel med Melanie Joys bok ”Varför vi älskar hundar, äter grisar och klär oss i kor.”?

Ifall du inte redan har boken eller tänkt låna den via bibliotek kommer vi att köpa in ett antal böcker(startar tråd här i eventet där ni kan anmäla om ni vill köpa bok av oss till reducerat pris) som ni som är medlemmar i Djurens Rätt kan köpa av oss på plats.

Första träffen kommer främst bestå av diskussion om upplägg på bokcirkeln som vi kommer överens om tillsammans, vilka dagar och tider vi ska träffas. Hur många träffar som behövs totalt osv. Samt för att lära känna varandra såklart! Vi kommer att bjuda på fika. 🙂

Anmäl dig på Facebook eller genom att skicka mail till umea@djurensratt.se eller vårt telefonnummer.

https://www.facebook.com/events/608684755985399

Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *